Tα βιολογικά δημητριακά Cereously Organic με Αμάρανθο, Σταφίδα, Λιναρόσπορο, Αμύγδαλα και Cranberries, πετυχαίνουν έναν μονασικό συνδυασμό! Μέσα σε μια bio και vegan κουταλιά κρύβονται όλες οι ευεργετικές ιδιότητες των καλών τους συστατικών μαζί με μία πλούσια γευστική εμπειρία. Και όλα αυτά χωρίς πρόσθετα συντηρητικά χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς φοινικέλαιο και γλουτένη!
Extra tip : Μπορείτε ν’ απολαύστε τα Joice με γάλα, γιαούρτι, φυτικά ροφήματα καρπών ή ακόμα και σκέτα όλες τις ώρες της ημέρας σας.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Αλεύρι σκληρού σίτου ολικής άλεσης και Αμάρανθου (8,6%). Αλεύρι Λιναρόσπορου (2,2%). Συμπυκνωμένος χυμός σταφυλιού.Έλαιο Καρύδας. Αμύγδαλα (2%). Σταφίδα Σουλτανίνα (2%). Κράνμπεριζ (2%). Αλάτι Μεσολογγίου.
* Προϊόν Βιολογικής Γεωργίας
ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Όχι μόνο στην μουσική, την ποίηση και την πολιτική. Τελικά και στην διατροφή, ”την ιστορία την φτιάχνουν οι παρέες”. Μία παρέα φίλων κι επαγγελματιών που ακουμπούν στην παράδοση, αγαπούν την καινοτομία κι επενδύουν στην έρευνα , δημιουργούν την σειρά ”Joice Foods’.
Υπέροχες γεύσεις και αρώματα της φύσης με βάση αγνά υλικά. Ο λιναρόσπορος, ο φαγόπυρος, η κινόα, ο αμάρανθος, η κανέλα Κεϋλάνης και το ελληνικό ταχίνι ολικής άλεσης. μονοπωλούν με τον πλέον υγιεινό τρόπο το σημαντικότερο γεύμα: το πρωινό. Για να ξεκινάς σωστά και να αποδίδεις τα μέγιστα. Με αυτόν τρόπο, μια καίρια στιγμή για την πορεία της ημέρας σου, τώρα έχει την πλέον υγιεινή εκδοχή της. Με βάση κορυφαίες, ελεγμένες, GMO-free πρώτες ύλες, και με μοναδικά πρόσθετα την έμπνευση και τη δημιουργικότητα.
Οι πρώτες ύλες είναι πιστοποιημένες από παραγωγούς που είναι ελεγμένοι και με βάση τις προδιαγραφές IFS που ακολουθούνται πιστά -μιας από τις υψηλότερες πιστοποιήσεις στον χώρο των τροφίμων. Επίσης, στην συντριπτική πλειοψηφία τους οι πρώτες ύλες είναι ελληνικές !
Τέλος, η συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη. βιώσιμη, βιοαποικοδομήσιμη και κατασκευασμένη από ανανεώσιμους πόρους.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
Δημητριακά από την θεά Δήμητρα, την πιο γήινη θεά του Ολύμπου, όπως φανερώνει και τ’ όνομά της. Δημήτηρ ή Δαμάτηρ στα κυπριακά από την σύνθεση των λέξεων γη και μήτηρ. Κόρη του Κρόνου και της Γαίας, αδελφή του Δία και μητέρα της Περσεφόνης, η Δήμητρα προσέφερε και αυτή το δικό της δώρο στους ανθρώπους. Μας χάρισε τους πιο πολύτιμους καρπούς της γης, τα σιτηρά, που προς τιμήν της πήραν τ’ όνομα ”δημητριακά”. Πέρα όμως από αυτό, δεν άφησε τους ανθρώπους χωρίς καθοδήγηση και τις πολύτιμες συμβουλές της ως προς την καλλιέργειά τους. Έτσι, έμαθε στους ανθρώπους τον τρόπο να φτιάχνουν το ψωμί τους. Εκείνοι, ως αντάλλαγμα, την παρηγορούσαν στον πόνο της. Έχανε κάθε χρόνο, για μήνες την Περσεφόνη της, μέχρι να την ξαναβρεί και τελούσαν γιορτές και μυστήρια προς τιμήν της.
Στο εμπόριο των σιτηρών και μάλιστα στο εξαγωγικό εμπόριο της εποχής, οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν ένα ατράνταχτο διπλωματικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών τους. Δική τους η Θεά που χάρισε τα σιτηρά, δική τους και η μεγαλοκαρδία που τα προσέφερε τον υπόλοιπο κόσμο. Έτσι λοιπόν οι ”πελάτες” προτιμούσαν τα ελληνικά σιτηρά. Ήταν καλύτερα και πιο φθηνά και τα πρώτα πάνω στην γη!
Από τότε μέχρι σήμερα, πολλά χρόνια πέρασαν, πολλά μπορεί ν’ άλλαξαν, η παράδοση όμως της καλλιέργειας των σιτηρών θα έχει πάντα βαθιές, ελληνικές ρίζες.