Γεννάται στις παρυφές του βουνού των Θεών, μία περιοχή ιδιαίτερη και σπάνια στον ελαιόκοσμο για την καλλιέργεια ελαιόδεντρων. Η διαφορετικότητα όμως της Νature Blessed δε μένει μόνο εκεί. Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο της οικογενειακής αυτής εταιρείας προέρχεται από την ”ένωση” διαφορετικών ποικιλιών ελιάς. Η ελιά της Αμφίσσης, της Χαλκιδικής και της Κορωνέικης μπερδεύονται γλυκά δίνοντας την αίσθηση ενός φυσικού blend.
Με οργανοληπτικά χαρακτηριστικά που ελέγχονται σε τακτά χρονικά διαστήματα από τα ελληνικά ιδρύματα και πιστοποιούν την οξύτητά του <0.2 ενώ τα βραβεία που λαμβάνει από το 2015 κι έπειτα, αναγνωρίζουν την αξία του και σε παγκόσμιο επίπεδο!
Αποδεικτικά της ποιότητας του συγκεκριμένου ελαιολάδου αποτελούν τα βραβεία που έχει κερδίσει ανά τον κόσμο τόσο για τα συστατικά του όσο και για την προσεγμένη εμφάνισή του. Ενδεικτικά αναφέρουμε το Χρυσό βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου στην Ελλάδα ATHENA IOOC 2016 και Βραβείο για την συσκευασία και τον σχεδιασμό των προϊόντων μας στον διεθνή διαγωνισμό TERRAOLIVO στο Ισραήλ 2015.
Σε πρακτική μεταλλική συσκευασία των 250 ml, ιδανική για μακρινό ταξίδι και για δώρο!
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΧΗΜΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ NATURE BLESSED :
Health Certificate – Καποδιστριακό Παν/μιο
Οργανοληπτική Ανάλυση – ΤΕΙ Πελοποννήσου
Οργανοληπτική Ανάλυση – ΤΕΙ Πελοποννήσου
Χημική Ανάλυση
Q-CERT ISO
ΙΣΤΟΡΙΑ ”ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ” ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟЇΟΝ
Ιστορικά, ο Όλυμπος, το υψηλότερο βουνό της Ελλάδος, μαγεύει με την ομορφιά του και την επιβλητικότητά του. Δεν προκαλεί καμία εντύπωση λοιπόν το γεγονός πως ακόμη και οι Αρχαίοι Θεοί το επέλεξαν για κατοικία τους. Και μπορεί η κορυφή του, το ”στεφάνι”, να φιλοξενούσε το μυθικό παλάτι του Δία, στις παρυφές του όμως βρήκαν γόνιμο έδαφος για να γεννηθούν, από μόνες τους, οι πρώτες αγριελιές της περιοχής. Και ήταν τέτοια η ποικιλομορφία του τοπίου που δε θα μπορούσε να ριζώσει μόνο ένα είδος ελιάς αλλά όλα τα πιθανά είδη της. Αμφίσσης, Κορωνέικη και Χαλκιδικής μπερδεύονται μεταξύ τους και δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα γεύσεων, αρωμάτων και θρεπτικών συστατικών. Σε αυτό συμβάλλει και το μεσογειακό κλίμα της περιοχής. Το καλοκαίρι, στις χαμηλές περιοχές, είναι θερμό και ξηρό ενώ τον χειμώνα υγρό και ψυχρό . Έτσι,εξιδανικεύει την ποιότητα της ελιάς και των υποπροϊόντων της.