Τ’ αρωματικά φυτά της Ελλάδας καλλιεργούνται, συλλέγονται, επεξεργάζονται και συσκευάζονται μ’ έναν μοναδικό τρόπο από την Divinum ώστε να κρατούν καλά φυλαγμένα όλη την παράδοση και την αρωματική ποικιλία της ελληνικής γης, Έτσι, η ελληνική γαστρονομία διατηρώντας τον παραδοσιακό χαρακτήρα και την ποιότητά της, μπορεί να ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου μεταφέροντας όλη την νοστιμιά της Ελλάδας!
Το μείγμα για τον κλασικό μεζέ του Πάσχα, το αρνάκι/κατσικάκι του ελληνικού τραπεζιού της Λαμπρής, περιέχει θυμάρι, πιπέρι κόκκινο γλυκό, σκόρδο, αλάτι και δεντρολίβανο και απογειώνει την γεύση του με μοναδικό τρόπο!
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΘΥΜΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
Το αρωματικό θυμάρι αποτελεί έναν απίστευτο συνδυασμό βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων για τον οργανισμό. Λειτουργεί αντικαρκινικά και αντισπασμωδικά ενώ είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνες της ομάδας Β, σε βιταμίνη Α, σε βιταμίνης C και φολικό οξύ.
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
Το πιπέρι βελτιώνει την χώνεψη, μας βοηθά ν’αφομοιώσουμε καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά του φαγητού που τρώμε, μας προφυλάσσει από αρθρίτιδες και κρυολογήματα ενώ προστατεύει την καρδιά μας και τον εγκέφαλό μας από δυσλειτουργία. Τέλος, συμβάλλει στην γενική αποτοξίνωση του οργανισμού μας λειτουργώντας ως υπερτροφή.
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
Αν και είναι κυρίως γνωστό για τα εξαιρετικά αρώματα που χαρίζει στις σούπες μας,το ”χαρούμενο” δεντρολίβανο μας βοηθά ν’ αντιμετωπίσουμε συμπτώματα κατάθλιψης, ζαλάδας, κούρασης και αδυναμίας ενώ είναι πολύ χρήσιμο και για τις ημικρανίες.