Τ’αρωματικά φυτά της Ελλάδας καλλιεργούνται, συλλέγονται, επεξεργάζονται και συσκευάζονται μ’έναν μοναδικό τρόπο από την Divinum ώστε να κρατούν καλά φυλαγμένα όλη την παράδοση και την αρωματική ποικιλία της κρητικής γης, Έτσι, η ελληνική γαστρονομία διατηρώντας τον παραδοσιακό χαρακτήρα και την ποιότητά της, μπορεί να ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου μεταφέροντας όλη την νοστιμιά της Ελλάδας!
Το μείγμα για το πιο διάσημο ─ίσως─ ελληνικό πιάτο, το τζατζίκι, είναι ο πιο εύκολος, νόστιμος και μυρωδάτος τρόπος να το φτιάξετε όπου κι αν είστε! Περιέχει σκόρδο, γκρανουλέ και άνηθο και το μόνο που χρειάζεται να προσθέσετε είναι γιαούρτι και αγνό ελληνικό ελαιόλαδο!
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΚΟΡΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, οι θεραπευτικές ιδιότητες του σκόρδου το έχουν καταστήσει ως μία από τις πιο σημαντικές υπερτροφές που υπάρχουν! Προστατεύει την υγεία του εγκεφάλου μας προλαμβάνοντας την νόσο Αλτσχάιμερ ενώ μας βοηθά να προστατευθούμε και από μελλοντικές καρδιακές παθήσεις και υψηλή αρτηριακή πίεση. Πολύ σημαντική η συμβολή του και στην ασπίδα που προσφέρει στον οργανισμό μας από τους ιούς ενώ συμβάλλει και στην αποτοξίνωση , στην υγεία των οστών και στην τόνωσή μας.
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΓΚΡΑΝΟΥΛΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
Με την λέξη γκρανουλέ ονομάζουμε τους κόκκους σκόνης του αποξηραμένου σκόρδου με γεύση πολύ πιο ήπια σε σχέση σχέση με το αφυδατωμένο σκόρδο αλλά με όλες τις θεραπευτικές ιδιότητες του κλασικού σκόρδου.
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΗΘΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
Ο άνηθος του Ιπποκράτη και των αρχαίων Αιγυπτίων, έχει εξαιρετική ποσόστοση σε βιταμίνη C , Α και Β βοηθώντας τον οργανισμό μας ν’ανταπεξέλθει καλύτερα στον πονοκέφαλο, στην πέψη, στο κρυολόγημα, ακόμη και στην στοματική δυσοσμία με την παρασκευή διαλύματος! Οι αρχαίοι ‘Ελληνες θεωρούσαν το αιθέριο έλαιο των καρπών του άνηθου θεραπευτικό των μυϊκών πόνων και γι΄αυτό τον λόγο το χρησιμοποιούσαν χωρίς φειδώ σε κάθε αθλητική εκδήλωση του αρχαίου ελληνικού κόσμου.