Το μαύρο τσάι Κεϋλάνης είναι πλούσιο σε κατεχίνες και άλλα αντιοξειδωτικά στοιχεία, όπως πολυφαινόλες.
Χρήση :
Δημιουργία Zεστού Αφεψήματος: Τοποθετούμε την πυραμίδα με το τσάι της αρεσκείας μας εντός της κούπας. Χύνουμε 250ml φρέσκου βρασμένου νερού εντός της κούπας. Επιτρέπουμε στο τσάι μας από βότανα ή φρούτα, να εκχυλίσει για 5 έως 10 λεπτά ανάλογα με το πιο έχουμε επιλέξει. Για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος, σκεπάζουμε τον περιέκτη μας με ένα φλυτζάνι για όσο διαρκεί η εκχύλιση.
Δημιουργία Κρύου Ροφήματος : Τοποθετούμε την πυραμίδα με το τσάι της αρεσκείας μας εντός της κούπας. Χύνουμε 250ml φρέσκου βρασμένου νερού εντός της κούπας. Επιτρέπουμε στο τσάι μας από βότανα ή φρούτα, να εκχυλίσει για 10-15 λεπτά σκεπασμένο με φλυτζάνι για πιο έντονη γεύση. Στην συνέχεια τοποθετούμε το ρόφημα στο ψυγείο, όπου μπορεί να διατηρηθεί για 2 τουλάχιστον ημέρες, ή προσθέτουμε πάγο για άμεση κατανάλωση.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
Καθένα από τ’ αφεψήματα της σειράς ”tea Odyssey”, δημιουργείται και παράγεται στην Ελλάδα. Με την πληθώρα των ελληνικών βοτάνων που υπάρχουν στην ελληνική ύπαιθρο, δημιουργούνται αφεψήματα που προσφέρουν σε όλες τις αισθήσεις μας, ένα μαγευτικό ταξίδι, μια περιπέτεια, μια περιπλάνηση.
Αγνά, βιολογικά βότανα της Ελληνικής Γης κλείνονται σε μία βιοδιασπώμενη πυραμίδα τσαγιού. Με αυτόν τον τρόπο, απολαυστικά αλλά και θεραπευτικά ροφήματα, για όλες τις ηλικίες, κερδίζουν τις καρδιές και τους ουρανίσκους μας.
Κάθε ρόφημα είναι κι ένα ταξίδι στον μυθικό κόσμο των γεύσεων και των αρωμάτων, βοηθώντας τον καθένα από εμάς ν’ ανακαλύψει την δική του Ιθάκη.