Βλέπετε 1–12 απο 310 αποτέλεσματα

Με τον όρο χορτοφαγιία αναφερόμαστε στην πρακτική της μη κατανάλωσης κρέατος, συμπεριλαμβανομένων του βοδινού, πουλερικών, ψαριού και των υποπροϊόντων τους. Περιλαμβάνει ακόμη τη χρήση ή μη γαλακτοκομικών προϊόντων ή αυγών. Σε αυτά  συμπεριλαμβάνονται τα προϊόντα που προέρχονται από ζώα, όπως λαρδί, ζωικό λίπος, ζελατίνη και κωχενίλλη.

Βίγκαν ονομάζουμε την αυστηρή ή ολική χορτοφαγία, γνωστή και ως καθαρή χορτοφαγία, βιγκανισμός, Ουσιαστικά πρόκειται για την ολοκληρωτική αποχή από το κρέας, τα ψάρια, τα μαλάκια, τα γαλακτοκομικά, τα αυγά, καθώς και το μέλι. Βασικό χαρακτηριστικό της είναι ότι υπακούει σ’έναν κώδικα ηθικών αξιών που έχει ως πρώτη και βασική αξία την προστασία του περιβάλλοντος.

  Αν ανατρέξουμε στην φιλοσοφία του κινήματος των veagn στην Ελλάδα, διαβάζουμε ακριβώς αυτό. ”Βίγκαν” είναι επί της ουσίας η συμπόνια, ο αποκλεισμός όλων των μορφών εκμετάλλευσης των ζώων. Σε διατροφικό επίπεδο, αφορά τον αποκλεισμό κατανάλωσης προϊόντων που παράγονται εξ’ολοκλήρου ή εν μέρει από ζώα.

Με την περιήγηση στην ιστοσελίδα του ”Χρυσαφιού της Μεσογείου” , ανακαλύπτετε έναν πλήρη βίγκαν κόσμο. Έναν κόσμο γεμάτο με πολλές επιλογές  προϊόντων, συνταγών και ειδήσεων.

Προσφορά!
Η αρχική τιμή ήταν: €8,52.Η τρέχουσα τιμή είναι: €5,53.