Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Το THALLON έχει ιδιαίτερα χαμηλή οξύτητα κάτω από 0,3 (< 0,3) έτσι κατατάσσεται στην κατηγορία των premium έξτρα παρθένων ελαιολάδων.
Το αγουρέλαιο THALLON έχει όλα τα γευστικά χαρακτηριστικά της ποικιλίας Χονδρολιά Χαλκιδικής, δηλαδή πλούσια φρουτώδη γεύση με αρωματικές νότες από γρασίδι, χόρτα, πιπέρι, ντομάτα και ισορροπημένο το πικρό με το πικάντικο (δείτε το αρωματικό προφίλ εδώ). Συνιστάται να καταναλώνεται ωμό το πρωί ή ως συνοδευτικό με σαλάτες, βραστά ή ψητά λαχανικά και ψητό κρέας.