Τα κριτσίνια Breadly Crispy με σπανάκι, φέτα, κρεμμύδι και άνηθο, είναι ο πιο υγιεινός και τραγανός τρόπος να απολαύσεις στη διάρκεια της ημέρας, την γεύση μιας παραδοσιακής ελληνικής σπανακοτυρόπιτας!
Βασισμένα στην παραδοσιακή φουρνιστή συνταγή, κρατούν όλη τη γεύση, χρησιμοποιώντας τα συστατικά με τον πιο υγιεινό τρόπο. Με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και αλάτι Μεσολογγίου, εμπνέονται απο την παραδοσιακή συνταγή και δημιουργούν το πιο γευστικό και θρεπτικό σνάκ της ημέρας! Τα κριτσίνια Breadly crispy της Joice, είναι είναι αληθινά τραγανά, πραγματικά υγιεινά, τέλεια νόστιμα και μας φροντίζουν με ενέργεια και δύναμη όποια ώρα της ημέρας την χρειαστούμε.
Την ελληνική συνταγή ολοκληρώνει το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και το αλάτι Μεσολογγίου.Και όλα αυτά χωρίς συντηρητικά και χωρίς trans λιπαρά!
Περιέχει 4 μερίδες των 30γρ.
Συσκευάζεται σε προστατευτική ατμόσφαιρα. Το προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση ενώ μετά το άνοιγμα αποθηκεύστε σε αεροστεγές δοχείο σε ξηρό ,δροσερό περιβάλλον.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟЇΟΝΤΟΣ
Αλεύρι σίτου *, έλαιο καρύδας (10,6%) *, συμπυκνωμένος χυμός σταφυλιού*, σπανάκι* (5,3%), τυρί φέτα*(γάλα) , ζάχαρη καρύδας *, αλάτι Μεσολογγίου (2,6%), μπέικιν πάουντερ* (άμυλο καλαμποκιού*,μέσο όξυνσης: τρύγα κρασιού, διογκωτικός παράγοντας: ανθρακικό νάτριο.), κρεμμύδι σκόνη*, τοματοπολτός* ,άνηθος ξηρός *.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Όχι μόνο στην μουσική, την ποίηση και την πολιτική. Τελικά και στην διατροφή, ”την ιστορία την φτιάχνουν οι παρέες”. Μία παρέα φίλων κι επαγγελματιών που ακουμπούν στην παράδοση, αγαπούν την καινοτομία κι επενδύουν στην έρευνα , δημιουργούν την σειρά ”Joice Foods’.
Υπέροχες γεύσεις και αρώματα της φύσης με βάση υλικά όπως ο λιναρόσπορος, ο φαγόπυρος, η κινόα, ο αμάρανθος, η κανέλα Κεϋλάνης και το ελληνικό ταχίνι ολικής άλεσης. Και μάλιστα όλα βιολογικής καλλιέργειας! Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και επιλογές ειδικά φτιαγμένες για τα παιδιά. Χαρακτηριστική είναι η φυσική σοκολατένια γεύση που προέρχεται από χαρουπάλευρο βιολογικής καλλιέργειας από την Κρήτη, χωρίς ίχνος καφεΐνης.
Έτσι, δημιουργήθηκε ένα brand προορισμένο να μονοπωλήσει με τον πλέον υγιεινό τρόπο το σημαντικότερο γεύμα σου: το πρωινό. Για να ξεκινάς σωστά και να αποδίδεις τα μέγιστα. Με αυτόν τρόπο, μια καίρια στιγμή για την πορεία της ημέρας σου, τώρα έχει την πλέον υγιεινή εκδοχή της. Με βάση κορυφαίες, ελεγμένες, GMO-free πρώτες ύλες, και με μοναδικά πρόσθετα την έμπνευση και τη δημιουργικότητα.
Οι πρώτες ύλες είναι πιστοποιημένες βιολογικές, από παραγωγούς που είναι ελεγμένοι και με βάση τις προδιαγραφές IFS που ακολουθούνται πιστά -μιας από τις υψηλότερες πιστοποιήσεις στον χώρο των τροφίμων. Επίσης, στην συντριπτική πλειοψηφία τους οι πρώτες είναι ελληνικές !
Τέλος, η συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη, βιώσιμη, βιοαποικοδομήσιμη και κατασκευασμένη από ανανεώσιμους πόρους. Δε θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε καθώς η zero waste φιλοσοφία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την βιολογική και χορτοφαγική προσέγγιση.
ΙΣΤΟΡΙΑ ”ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ” ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟЇΟΝ
Στην Αρχαία Ελλάδα, όταν μιλούσαν για παξιμαδοειδή προϊόντα, μιλούσαν για τον ”Διπυρίτη Άρτο”. Διπυρίτης από την σύνθεση των λέξεων ”δύο” και ”πυρά” καθώς έμπαινε στην πυρά δύο φορές. Μάλιστα η τεχνική της παρασκευής του ήταν τέτοια που είχε ως στόχο ν’ αφαιρεθεί κάθε ίχνος υγρασίας. Απώτερος στόχος ήταν να εξυπηρετεί τις ανάγκες των ανθρώπων που ήθελαν να ταξιδέψουν μακριά. Και ήταν τέτοια η επιτυχία του νέου τραγανιστού προϊόντος που διαδόθηκε στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Έτσι, το συναντούμε και σε άλλες γλώσσες και χώρες με τις ονομασίες ”biscotte” ‘η ”biscuit” για τους Γάλλους, biscoctus για τους Λατίνους και ”biscotto” για τους Ιταλούς.
Στον Μεσαίωνα, τα κρατσανιστά ψωμάκια, βρίσκουν επιτέλους την παντοτινή τους ονομασία. Ονομάζονται ”παξιμάδια” τιμής ένεκεν του Παξαμά, του Λογίου από την Βοιωτία που πρότεινε το διπλοφούρνισμα του ψωμιού και μας χάρισε μία από τις πιο νόστιμες ευρεσιτεχνίες! Έτσι, ο Παξαμάς, ο ”Τσελεμεντές” της αρχαιότητας που έγραψε πολλά γαστρονομικά βιβλία, μας σύστησε το παξιμάδι που έφτασε να πρωταγωνιστήσει ακόμη και σε ιστορικά γεγονότα! Το συναντάμε ακόμα και στ’ αμπάρια των πολεμικών πλοίων όταν οι Βενετσιάνοι έφερναν πολεμοφόδια στους Κρητικούς. Αλλά και στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, το παξιμάδι αποτέλεσε βασική τροφή των ανταρτών στα κατοχικά βουνά.
Από τότε μέχρι σήμερα, πολλά χρόνια πέρασαν και μαζί τους πολλά ιστορικά γεγονότα και πολλές αλλαγές στον τρόπο διατροφής. Τα παξιμάδια ωστόσο και τ’ ΄΄αδερφάκια΄΄ τους τα κριτσίνια, παρέμειναν ως ένα βασικό στοιχείο στην καθημερινότητα ιδίως των Ελλήνων. Από την βάση στις κρητικές σαλάτες μέχρι το εύκολο σνακ που τρώγεται ανά πάσα στιγμή, τα παξιμαδοειδή προϊόντα αποτελούν τα θεμέλια της μεσογειακής διατροφής μαζί με το λάδι, την ελιά και την μυζήθρα.