Το εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών «Η Ευτυχία» είναι οικογενειακή επιχείρηση. Ξεκίνησε το 2002 με έδρα τον Νέο Μυλότοπο του Δήμου Πέλλας. Έως το 2006 η δυνατότητα παραγωγής τους ήταν 60 κιλά ημερησίως και οι εγκαταστάσεις δεν καταλάμβαναν χώρο πάνω από 80 τμ.
Η αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων, ώθησε την εταιρεία, το 2006, σε μετεγκατάσταση. Ένα σύγχρονο εργαστήρι 450 τμ. ήταν πια γεγονός! Παράγουν 43 διαφορετικά προϊόντα ζυμαρικών. Το μεγαλύτερο όμως μέρος από τα 1500 κιλά της ημερήσιας παραγωγής τους είναι τα παραδοσιακά.
Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται με σιμιγδάλι, αυγά και γάλα . Από το 2009 υπάρχει και σύστημα πιστοποίησης International Foods Standard (IFS).
Η επιχείρησή είναι αμιγώς οικογενειακή με σεβασμό στην παράδοση και στην ποιότητα.
Ζυμαρικά - Σούπες
Ζυμαρικά - Σούπες
Ζυμαρικά - Σούπες
Ζυμαρικά - Σούπες
Ζυμαρικά - Σούπες
Ζυμαρικά - Σούπες
Ζυμαρικά - Σούπες
Ζυμαρικά - Σούπες
Ζυμαρικά - Σούπες
Ζυμαρικά - Σούπες
Ζυμαρικά - Σούπες
Ζυμαρικά - Σούπες